Als ik kon
toveren, zorgde
ik ervoor dat mijn
ouders zonder ruzie
uit elkaar gaan.

Gelukkig helpt Karlijn
hen hierbij.

Wat fijn! Een pedagoog-mediator; die kijkt tenminste écht naar onze kinderen.

Uit elkaar gaan is een ingrijpende gebeurtenis waar veel bij komt kijken. In aanwezigheid van heftige emoties dienen jullie beslissingen te nemen, die consequenties hebben voor de toekomst van jullie als ouders maar ook die van jullie kinderen.

Goed scheiden kan
Uit elkaar gaan doe je niet ‘even’, dat is lastig. De nieuwe rol van gescheiden ouder zal je met de tijd eigen worden. Kinderen zijn onlosmakelijk aan jullie als ouders verbonden. Het is dan ook van groot belang dat zij van jullie beiden mogen blijven houden. Met mediation is het mogelijk op een goede manier te scheiden.

Met échte aandacht voor de kinderen
Bij alle mediations die ik begeleid, staan de betrokken kinderen altijd centraal. Kinderen krijgen bij mij volop ruimte om de echtscheiding een plaatsje te geven en hun stem te laten horen. Hoe ik dat doe, kun je hier lezen.

In goed overleg met elkaar
Een mediator is onafhankelijk, neutraal, deskundig en werkt met het uitgangspunt dat beide ouders de zaken samen in goed overleg willen regelen. Bij mediation is er veel ruimte om persoonlijke belangen te bespreken en praktische zaken af te handelen. De gehele scheiding wordt op maat georganiseerd en vastgelegd. Vertrouwelijkheid staat hoog in het vaandel.

En tegen een gunstig tarief
Bij mediation is er sprake van één deskundige die het hele proces rondom de echtscheiding begeleidt. Er wordt in de mediations bekeken wat jullie zelf kunnen regelen en dat is altijd meer dan vooraf te bedenken valt. Externe deskundige worden ingeschakeld wanneer dat nodig is. Dat maakt dat de kosten voor scheiden bij een mediator zo gunstig zijn. Voor de tarieven van mediation klik je hier.

Op een locatie bij jullie in de buurt
Op één lijn is werkzaam in Zuidwest-Nederland en komt naar jullie toe. Er wordt gebruik gemaakt van een spreekkamer in uw regio. Bijvoorbeeld bij De Rotonde in Hoogerheide, De Melkfabriek en De Punt in Bergen op Zoom, Laan22 in Roosendaal of Business Centres in diverse steden.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag mijn werkwijze uit. Klik hier om contact met mij op te nemen.