Mediation in Bergen op Zoom

Op één lijn - Mediation in Hoogerheide

“Als ik kon toveren zorgde ik ervoor dat mijn ouders zonder ruzie uit elkaar gaan.

Gelukkig helpt Karlijn hen hierbij.”

 

Uit elkaar gaan is een ingrijpende gebeurtenis waar veel bij komt kijken. In aanwezigheid van heftige emoties dienen jullie beslissingen te nemen, die consequenties hebben voor de toekomst van jullie als ouders maar ook die van jullie kinderen.

Goed scheiden kan
Uit elkaar gaan doe je niet ‘even’, dat is lastig. De nieuwe rol van gescheiden ouder zal je met de tijd eigen worden. Kinderen zijn onlosmakelijk aan jullie als ouders verbonden. Het is dan ook van groot belang dat zij van jullie beiden mogen blijven houden. Met mediation is het mogelijk op een goede manier te scheiden.

Met échte aandacht voor de kinderen
Bij alle mediations die Op één lijn begeleid, staan de betrokken kinderen altijd centraal. Kinderen krijgen de ruimte om hun stem te laten horen. Afhankelijk van de leeftijd en ontwikkelingsfase wordt er met kinderen (spelenderwijs) in gesprek gegaan. Zij worden geholpen hun eigen wensen ten aanzien van de scheiding te formuleren en in overleg met het kind brengen we deze wensen over aan hun ouders.

In goed overleg met elkaar
Een mediator is onafhankelijk, neutraal, deskundig en werkt met het uitgangspunt dat beide ouders de zaken samen in goed overleg willen regelen. Bij mediation is er veel ruimte om persoonlijke belangen te bespreken en praktische zaken af te handelen. De gehele scheiding wordt op maat georganiseerd en vastgelegd. Vertrouwelijkheid staat hoog in het vaandel.

En tegen een gunstig tarief
Bij mediation is er sprake van één deskundige die het hele proces rondom de echtscheiding begeleidt. Er wordt in de mediations bekeken wat jullie zelf kunnen regelen en dat is altijd meer dan vooraf te bedenken valt. Externe deskundige worden ingeschakeld wanneer dat nodig is. Dat maakt dat de kosten voor scheiden bij een mediator zo gunstig zijn. Voor de tarieven van mediation klik je hier en scrol je naar beneden.

Op een locatie bij jullie in de buurt
Op één lijn is werkzaam in Zuidwest-Nederland. De gesprekken vinden in principe plaats op de locatie van Op één lijn in Bergen op Zoom. Desgewenst kunnen de gesprekken ook thuis plaatsvinden. Dat is afhankelijk van waar jullie wonen en hoe de situatie is.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik graag mijn werkwijze uit. Klik hier om contact met mij op te nemen.