Witte vlag

Wauw… Wat woorden en dans al niet met je kunnen doen…

Aurélie van Rompaey was één van de deelnemers van de Belgische The Voice. Zij schreef het nummer ‘Witte vlag” waarin Aurélie de gevoelige onderwerpen partnergeweld en vechtscheidingen aansnijdt. Een single die recht naar het hart gaat, temeer omdat de scheiding van haar eigen ouders in haar eigen jeugd onprettig verliep.

Ik ben ervan overtuigd dat geen enkele ouder dit zijn of haar kind aan wil doen. Maar soms nemen emoties zo de overhand dat je dingen doet en zegt die je liever niet had willen doen of zeggen. Zeker niet in het bijzijn van kinderen. Ik vind het belangrijk om in mijn mediationbijeenkomsten even de ruimte te bieden om te spuien tegen elkaar om vervolgens opgelucht, uitgesproken en op fatsoenlijke wijze verder te communiceren over datgene wat écht belangrijk is: de kinderen.

Meer informatie over mediation bij echtscheiding lees je hier. Als je het contactformulier invult, neem ik contact met je op. Maar je mag mij ook bellen op 06-53644917 of mailen via metkarlijn@op-een-lijn.nl.